¿Qué dicen de nosotras nuestros clientes? 2017-07-12T14:43:53+00:00

¿Qué dicen de nosotras nuestros clientes?

# 1 atracción turística en l’ Ametlla de Mar

«Two years ago my two sons and me got a great underwater tour here from a very experienced guide (Eli) who had actual knowledge of the underwater environment. During the snorkeling she pointed out all kind of interesting things we would not have seen otherwise. This year my family and me look forward for taking the guided tour again.»
John Van Rossum, Cliente de snorkel que repite (Holanda)

«L’escola d’educació especial Esperanza de Sant Adrià de Besós Hem fet una activitat de snorkel amb vosaltres. Abans de començar estàvem preocupats per com podia anar l’activitat. Que si la seguretat, que si la motivació, que si l’atenció i l’aprofitament…Hem quedat encantats. La millor activitat de la nostra estada a l’Ametlla de Mar. Felicitats a la Eli i l’Aurora. Ho heu fet molt bé. Alumnes i professors hem quedat molt satisfets.»
Teresa López, Dirección General de Medio Ambiente de la Región de Murcia

«Plàncton és el nostre referent per a la elaboració de continguts i materials per a la didàctica del medi marí. Les nostres oceanògrafes de capçalera. Valorem molt l’excel·lent adaptació a les nostres necessitats, l’alt nivell professional i sobretot hi trobem la complicitat necessària per a què qualsevol projecte arribi a bon port.»
Marc Guilera, Director de Operaciones de Ribals - Servicios Escolars de Elements Outdoor Services (Barcelona)

«La Dirección General de Medio Ambiente de la Región de Murcia ha contado en varias ocasiones con los servicios de la empresa Plancton para el estudio del medio marino, en concreto para el análisis y realización de propuestas de gestión del uso público entorno a Isla Grosa. El trabajo presentado ha sido riguroso, a tiempo y de adaptado a las necesidades de esta administración regional. Al mismo tiempo que trabajar con Plancton resulta cercano y muy fácil; a pesar de la distancia en nuestro caso.»
Manel Royo, Educador de la Escuela de educación especial Nuestra Señora de la Esperanza y de ASSA Associació (St Adrià del Besós)