Snorkel 2017-07-12T14:43:44+00:00

Snorkel center

Sortides

Número 1 a l’Ametlla de Mar!

Viu l’Experiència Snorkel a l’Ametlla de Mar

Vols explorar els secrets de l’Ametlla de Mar? Plàncton, Divulgació i Serveis Marins ofereix atractives excursions guiades d’snorkel des de la platja. Vine i gaudeix de l’impressionant escenari que et trobaràs sota l’aigua, només equipat amb les ulleres i un tub per a respirar.

El nostre equip de científiques marines et guiarà i t’ensenyarà tot sobre les espècies animals i vegetals que viuen en aquestes platges. Recorda que no cal experiència prèvia en busseig, ni material. Natros t’ho proporcionem tot! Practica snorkel amb la teva família i amics, una activitat ideal per a totes les edats!

Durant 2 hores viuràs una divertida experiència snorkel que inclou explicacions de la biologia i el comportament de la fauna i flora així com curiositats, l’equip necessari i una fotografia sota l’aigua.

Vols veure una mica més sobre la nostra activitat? Vols saber quines sensacions té la gent? Llegeix aquest article escrit a la revista Terres Magazine i mira aquest vídeo de l’activitat!


Relaxa’t com un peix, gaudeix de la natura i respecta el medi!

 

  • Preu: 20€ per adults i 17€ nens (des del 7 anys als 16 anys, sempre acompanyats d’un adult). Pregunta per les nostres promocions! Preus especials per a grups.**
  • Sortides: a diari de dilluns a diumenge: (10h; 12:00h; 15h; 17:30h).
  • Grups: entre 6 i 12 persones. No cal un mínim per a participar.

** No és necessària experiència prèvia, però els participants han de nedar autònomament. L’equipament dins del preu inclou una màscara, un tub i un neoprè curt.