Educació i formació 2017-07-12T14:43:44+00:00

Educació i formació

Serveis d
  • Cursos i Conferències: vols que impartim un curs sobre alguna temàtica marina? Ets professor i vols que donem una xerrada sobre el mar al teu centre educatiu? Organitzes cursos educatius per a diferents col·lectius i vols afegir continguts relacionats amb el medi marí? Truca’ns i en parlarem!
  • Elaboració de material didàctic i pedagògic relacionat amb el medi marí i costaner: ets mestre/a o professor/a i voldries una unitat didàctica sobre el mar? Potser necessites assessorament per a les teves classes sobre el medi marí? O ets un ajuntament que vol tenir material didàctic sobre els seus fons marins? O tal vegada ets una associació que necessita un cop de mà preparant materials pedagògics? Escriu-nos perquè en sabem i ens agrada molt!
  • Activitats d’educació ambiental marina no formal: vols que organitzem el programa d’educació ambiental del teu municipi costaner? T’agradaria participar d’una sortida d’educació ambiental a algun lloc del nostre litoral? A Plàncton ens encanta sortir a ensenyar les meravelles del mar a la gent i compartir les nostres vivències, contacta’ns!
  • Elaboració de projectes educatius relacionats al medi marí i costaner: ets un docent que vol organitzar un crèdit de síntesi sobre un espai marí o costaner i necessita assessorament? O sols necessites modificar el teu projecte però dotar-lo de continguts actualitzats? Truca’ns, que ho resoldrem plegats!
  • Organització de Jornades de Voluntariat a costes i mar: ets un ajuntament o associació que vol organitzar unes jornades de voluntariat per a fer neteja de costes o alguna acció solidària al mar? Nosaltres fa temps que treballem en el món del voluntariat així que t’assessorarem des de l’experiència!

Galeria de projectes de formació