Divulgació i comunicació 2020-01-29T09:09:08+00:00

Divulgació i comunicació

Divulgació i comunicació per a Centres de recerca, empreses o per a l
  • Itineraris interpretatius submarins i costaners: tens una costa preciosa i uns fons marins increïbles? Vols donar-los a conèixer? Contacta’ns, a Plàncton dissenyarem el teu itinerari a mesura per a què mostris el millor de la teva costa.
  • Elaboració i assessorament en creació de continguts divulgatius i d`exposicions: vols dur a terme una exposició sobre el mar i no saps com fer-la ni què posar-hi? T’agradaria crear continguts divulgatius sobre la teva investigació o el teu projecte i no saps per on començar? Cerca’ns, a Plàncton tenim experiència en divulgació.
  • Organització d’esdeveniments de temàtica marina: vols organitzar un simposi i necessites un cop de mà? Estàs planejant un curs i no saps per on començar? O potser és que has de preparar una reunió important amb altres científics i vols ajuda? A Plàncton som especialistes en això, no dubtis en trucar-nos!

  • Campanyes de comunicació científica marina: ets un investigador/a i vols transmetre la teva recerca? Vols que el públic en general conegui el què estàs fent? No saps com arribar als mitjans de comunicació per a què els interessi què estàs investigant? Ets un ajuntament, autoritat portuària o administració, i necessites que els teus veïns coneguin les accions que desenvoluparàs en el medi costaner i marí? Consulta’ns, des de Plàncton t’assessorarem!

Galeria de projectes de divulgació