Empreses 2017-07-12T14:43:43+00:00

Empreses

Serveis per Empreses relacionades amb el Mar
  • Elaboració i assessorament en creació de continguts divulgatius i d’exposicions: vols dur a terme una exposició sobre el mar i no saps com fer-la ni què posar-hi? T’agradaria crear continguts divulgatius sobre l’activitat de la vostra empresa i no saps per on començar? Cerca’ns, a Plàncton tenim experiència en divulgació.
  • Organització d’esdeveniments de temàtica marina: vols organitzar un congrés i necessites un cop de mà? Potser has de preparar una reunió important amb altres empresaris i/o científics i vols ajuda? A Plàncton som especialistes en això, no dubtis en trucar-nos!

  • Campanyes de comunicació científica marina: Vols que el públic en general conegui el què estàs fent? No saps com arribar als mitjans de comunicació per a què els interessi l¡activitat de la teva empresa? Consulta’ns, des de Plàncton t’assessorarem!
  • Organització de Jornades de Voluntariat a costes i mar: ¿vols organitzar unes jornades de voluntariat/RSC per a fer neteja de costes o alguna acció solidària al mar? Nosaltres fa temps que treballem en el món del voluntariat així que t’assessorarem des de l’experiència!

Galeria de projectes per empreses