Centres educatius 2017-07-12T14:43:42+00:00

Centres educatius

Serveis per a Centres educatius
  • Elaboració de material didàctic i pedagògic relacionat amb el medi marí i costaner: ets mestre/a o professor/a i voldries una unitat didàctica sobre el mar? Potser necessites assessorament per a les teves classes sobre el medi marí? Escriu-nos perquè en sabem i ens agrada molt!
  • Activitats d’educació ambiental marina no formal: T’agradaria montar amb els teus alumnes una sortida d’educació ambiental a algun lloc del nostre litoral? Vols portar una part del mar a l’aula amb tallers i activitats? A Plàncton ens encanta sortir a ensenyar les meravelles del mar a la gent i compartir les nostres vivències, contacta’ns!
    Envia’ns un correu i et farem arribar el nostre catàleg d’activitats!
  • Elaboració de projectes educatius relacionats al medi marí i costaner: ets un docent que vol organitzar un crèdit de síntesi sobre un espai marí o costaner i necessita assessorament? O sols necessites modificar el teu projecte però dotar-lo de continguts actualitzats? Truca’ns, que ho resoldrem plegats!
  • Cursos i Conferències: vols que impartim un curs sobre alguna temàtica marina? Ets professor i vols que donem una xerrada sobre el mar al teu centre educatiu? Organitzes cursos educatius per a diferents col·lectius i vols afegir continguts relacionats amb el medi marí? Truca’ns i en parlarem!

Descarrega’t el catàleg d’activitats escolars


Descarrega’t el fulletó de l’activitat “Científics a bord”