Centres de recerca 2017-07-12T14:43:37+00:00

Centres de recerca

Serveis per a Centres de recerca
  • Assessorament en redacció i recerca de finançament: Necessites ajuda per a redactar un projecte sobre el mar o la costa? T’agradaria buscar finançament però no saps ni on buscar subvencions ni com escriure el projecte? A Plàncton fa temps que escrivim projectes i sol·licitem subvencions, per tant, apostaries sobre segur!
  • Elaboració i assessorament en creació de continguts divulgatius i d’exposicions: vols dur a terme una exposició sobre el mar i no saps com fer-la ni què posar-hi? T’agradaria crear continguts divulgatius sobre la teva investigació o el teu projecte i no saps per on començar? Cerca’ns, a Plàncton tenim experiència en divulgació.
  • Organització d’esdeveniments de temàtica marina: vols organitzar un simposi i necessites un cop de mà? Estàs planejant un curs i no saps per on començar? O potser és que has de preparar una reunió important amb altres científics i vols ajuda? A Plàncton som especialistes en això, no dubtis en trucar-nos!
  • Campanyes de comunicació científica marina: ets un investigador/a i vols transmetre la teva recerca? Vols que el públic en general conegui el què estàs fent? No saps com arribar als mitjans de comunicació per a què els interessi què estàs investigant? Consulta’ns, des de Plàncton t’assessorarem!

Descarrega el catàleg de Serveis Català


Descarrega el catàleg de Serveis Anglès


Galeria de projectes per a centres de recerca