Administració 2017-07-12T14:43:42+00:00

Administració

Serveis per a l
  • Itineraris interpretatius submarins i costaners: tens una costa preciosa i uns fons marins increïbles? Vols donar-los a conèixer? Contacta’ns, a Plàncton dissenyarem el teu itinerari a mesura per a què mostris el millor de la teva costa.
  • Elaboració i assessorament en creació de continguts divulgatius i d’exposicions: vols dur a terme una exposició sobre el mar i no saps com fer-la ni què posar-hi? T’agradaria crear una cartelleria divulgativa sobre la costa i les platges del teu litoral i no saps per on començar? Cerca’ns, a Plàncton tenim experiència en divulgació.
  • Plans de gestió integrada d’espais marins i costaners : vols crear un espai protegit a la teva zona? No teniu encara un pla de gestió del vostre espai protegit amb plans de millora? Voleu donar a conèixer el vostre espai protegit?
  • Assessorament en redacció i recerca de finançament: Ets un ajuntament, administració pública o entitat i necessites ajuda per a redactar un projecte sobre el mar o la costa? T’agradaria buscar finançament però no saps ni on buscar subvencions ni com escriure el projecte? A Plàncton fa temps que escrivim projectes i sol·licitem subvencions, per tant, apostaries sobre segur!
  • Cursos i Conferències: vols que impartim un curs sobre alguna temàtica marina? Vols que donem una xerrada sobre el mar al teu centre cívic o en durant unes jornades gastronómiques? Organitzes cursos educatius per a diferents col·lectius i vols afegir continguts relacionats amb el medi marí? Truca’ns i en parlarem!
  • Organització de Jornades de Voluntariat a costes i mar: ets un ajuntament o associació que vol organitzar unes jornades de voluntariat per a fer neteja de costes o alguna acció solidària al mar? Nosaltres fa temps que treballem en el món del voluntariat així que t’assessorarem des de l’experiència!

Galeria de projectes per a l’administració


Descarrega’t el catàleg de serveis per a l’administració