Què diuen de nosaltres? 2017-07-12T14:43:53+00:00

Què diuen de nosaltres?

“La Dirección General de Medio Ambiente de la Región de Murcia ha contado en varias ocasiones con los servicios de la empresa Plancton para el estudio del medio marino, en concreto para el análisis y realización de propuestas de gestión del uso público entorno a Isla Grosa. El trabajo presentado ha sido riguroso, a tiempo y de adaptado a las necesidades de esta administración regional. Al mismo tiempo que trabajar con Plancton resulta cercano y muy fácil; a pesar de la distancia en nuestro caso.”
Teresa López, Dirección General de Medio Ambiente de la Región de Murcia


“Plàncton és el nostre referent per a la elaboració de continguts i materials per a la didàctica del medi marí. Les nostres oceanògrafes de capçalera. Valorem molt l’excel·lent adaptació a les nostres necessitats, l’alt nivell professional i sobretot hi trobem la complicitat necessària per a què qualsevol projecte arribi a bon port.”
Marc Guilera, Director d'Operacions de Ribals - Serveis Escolars d'Elements Outdoor Services (Barcelona)


“L’escola d’educació especial Esperanza de Sant Adrià de Besós Hem fet una activitat de snorkel amb vosaltres. Abans de començar estàvem preocupats per com podia anar l’activitat. Que si la seguretat, que si la motivació, que si l’atenció i l’aprofitament…Hem quedat encantats. La millor activitat de la nostra estada a l’Ametlla de Mar. Felicitats a la Eli i l’Aurora. Ho heu fet molt bé. Alumnes i professors hem quedat molt satisfets.”
Manel Royo, Educador de l'escola d'educació especial Esperanza i d'ASSA Associació (St Adrià del Besós)