Filosofia 2017-07-12T14:43:53+00:00

Filosofia

Plàncton divulgació i serveis marins

Plàncton nasqué molt abans de ser creat. Nasqué en la ment de l’equip fundador abans de que elles mateixes ni tan sols es coneguessin.

I es que Plàncton no és sols una empresa, és un projecte vital en el què les preocupacions sobre la protecció, conservació i gestió del medi marí i costaner agafen forma concreta i impregnen els projectes, serveis de divulgació i estudis tècnics que oferim.

Ens podeu trobar treballar en qualsevol punt de Catalunya i de l’estranger, però la nineta dels nostres ulls és la costa i l’entorn marí de Tarragona i en concret Terres de l’Ebre, per especials, propers i (des)coneguts. Creiem que hem de posar en valor tots aquests racons, involucrant a la població (des de nens a alcaldesses, passant per tonyinaires i turistes) per al seu coneixement i protecció.

El medi marí és profundament complex i fora de l’abast de la majoria de la gent, per tant, és una necessitat i una responsabilitat disminuir el salt que existeix entre instituts, universitats i centres de recerca i tots els sectors de la societat. Des de Plàncton volem ser aquest pont que mitjançant l’ús de les velles i de les noves tecnologies faci arribar el missatge.

Pensem que és l’hora. És el moment del canvi de paradigma com tantes altres vegades ha tingut lloc. Sabem que noves mentalitats estan despertant, que els recursos són finits i que s’ha de buscar nous camins, i Plàncton vol ser l’eina que ho afavoreixi.