Inici 2020-02-04T12:10:41+00:00

Hem obert un centre de busseig i snorkel a l’Ametlla de Mar!
Consulta els nostres cursos, sortides i tot el que et podem oferir a la nostra nova web:

Plàncton diving

Ets un ajuntament i vols potenciar els valors naturals de la teva costa?
Treballes en un centre educatiu i busques activitats científiques pels teus alumnes?
Treballes en un centre de recerca i necessites suport en el teu projecte?
A Plàncton t’oferim serveis a mida de les teves necessitats, descobreix tot el que et podem oferir:

Serveis per a Centres de recercaServeis per Empreses relacionades amb el MarServeis per a Centres educatiusServeis per a l
“Two years ago my two sons and me got a great underwater tour here from a very experienced guide (Eli) who had actual knowledge of the underwater environment. During the snorkeling she pointed out all kind of interesting things we would not have seen otherwise. This year my family and me look forward for taking the guided tour again.”
John Van Rossum, client d'snorkel que repeteix (Holanda)
“Hem fet una activitat de snorkel amb Plàncton. Abans de començar estàvem preocupats per com podia anar l’activitat. Que si la seguretat, que si la motivació, que si l’atenció i l’aprofitament…Hem quedat encantats. La millor activitat de la nostra estada a l’Ametlla de Mar. Felicitats a la Eli i l’Aurora. Ho heu fet molt bé. Alumnes i professors hem quedat molt satisfets.”
Manel Royo, educador de l'escola d'educació especial Esperanza i d'ASSA Associació (St Adrià del Besós)
“Plàncton és el nostre referent per a la elaboració de continguts i materials per a la didàctica del medi marí. Les nostres oceanògrafes de capçalera. Valorem molt l’excel·lent adaptació a les nostres necessitats, l’alt nivell professional i sobretot hi trobem la complicitat necessària per a què qualsevol projecte arribi a bon port.”
Marc Guilera, Director d'Operacions de Ribals - Serveis Escolars d'Elements Outdoor Services (Barcelona)
“La Dirección General de Medio Ambiente de la Región de Murcia ha contado en varias ocasiones con los servicios de la empresa Plancton para el estudio del medio marino, en concreto para el análisis y realización de propuestas de gestión del uso público entorno a Isla Grosa. El trabajo presentado ha sido riguroso, a tiempo y de adaptado a las necesidades de esta administración regional. Al mismo tiempo que trabajar con Plancton resulta cercano y muy fácil; a pesar de la distancia en nuestro caso.”
Teresa López, Dirección General de Medio Ambiente de la Región de Murcia