Aurora Requena 2017-07-12T14:43:12+00:00

Aurora Requena

Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en Ciències del Mar, de secà, però des de sempre amb una gran passió pel mar. Ha participat en projectes sobre la gestió pesquera al litoral català i valencià així com en propostes didàctiques per a l’estudi de la Posidonia oceanica.

El seu principal afició ha estat sempre la participació en projectes associatius, tant de l’àmbit ambiental com social. Ha desenvolupat gran part de la seva feina dins el tercer sector ambiental participant en projectes per a la conservació i gestió d’àrees naturals, en projectes educatius (camps de treball a Parcs Nacionals, tallers sobre reciclatge …) així com en la gestió d’entitats realitzant tot tipus de tasques administratives, recerca de finançament, organització i gestió de projectes.

Té formació complementària com a monitor d’educació ambiental, periodisme ambiental, gestió d’àrees naturals i zones marítimes costaneres, Dive Master de ACUC, cursos de gestió de les entitats del tercer sector, gestió empresarial, comptabilitat …

Parla espanyol, català i intermedi nivell de francès i anglès.

És una persona acostumada a treballar en grup i aconseguir fites comunes, amb capacitat de comunicació així com a vocació científica i administrativa.

Actualment és Tresorera de l’Associació Catalana d’oceanógrafes i oceanògrafs (www.acoio.org).