Plàncton coordina els voluntaris pel rescat de la dofí Irene

blog

Una mostra de com la ciutadania es pot unir en xarxa amb entitats, empreses i administració per a treballar amb èxit per un fi comú:

Bona nit! Estem esgotades…portem 2 dies a tope amb el rescat de la DOFÍ IRENE a l’Ametlla de Mar i el cansament ja es nota. Després de que desenes de voluntaris i voluntàries hagin estat fent torns dia i nit des d’ahir matí per a vigilar l’estat de la dofí, aquesta tarda a les 5:15h, la dofí ha començat a nedar sola mar endins i s’ha allunyat de costa en direcció sud amb energia. S’ha intentat seguir-la per terra i per mar amb embarcació però l’hem perdut de vista. Prèviament a això, el seu estat de salut no era òptim tot i haver menjat diverses vegades ahir i avui. Els veterinaris del Cram estan encara a l’espera dels resultats de les darreres analítiques per a poder fer un possible diagnòstic de què li podia passar. Així que, creuem tots i totes els dits per a que no rebem cap nou avís demà i signifiqui que s’ha salvat gràcies a l’amor i esforç que hi hem posat moltes persones.

Mil i una gràcies a tothom que ha col·laborat: els voluntaris i voluntàries individuals però també de clubs i associacions amants de la costa calera com el GEPEC en Xarxa i NATURA-SUB, els veïns que ens han portat cafè i han allotjat voluntaris, a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per facilitar alguns avituallaments i peix per al dofí, als voluntaris i professionals de la Fundación CRAM, als Agents Rurals de Catalunya – Associació Professional, a la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat, a Liberty Wings, S.L per facilitar l’embarcació per anar a la recerca de la dofí, a Submon pels consells de cura en la distància, i a totes aquelles desenes de persones que ens heu escrit preocupant-vos per l’estat de l’animal i que heu estat presents en ànima. Sorry si ens deixem algú, que el cap ja ens balla de cansament. Entre tots i totes ho hem fet!! Com diria el Foraster “sou molt bona gent”!!!

A la foto podeu veure d’esquerra a dreta: Agent Rural, en Vicent (qui va donar l’avís de la troballa i el primer que va estar dins l’aigua 1h sense neoprè rescatant-lo), la veterinària del Cram Marina, tots treballant junts!

2017-07-12T14:44:04+00:00

About the Author:

Leave A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.